Leirit

Järjestämämme leirit ovat olleet lasten suursuosikkeja. He odottavat niitä innolla ja kyselevät heti leirin jälkeen seuraavaa leiriä. Leirit ovat tarkoitettu erityisesti orvoille ja vähäosaisille lapsille. Tavoitteenamme on järjestää leiri jokaisella koululaisten pitkällä lomalla, ja niitä järjestetäänkin aina, kun olemme saaneet kerättyä leirille rahoituksen.Leiri 2

Leirit ovat erittäin tärkeä osa lapsiin tutustumisessa ja pidämme niitä rahansa arvoisina. Leireillä lapset pääsevät irti arjen asioista ja saavat levätä sekä viettää yhdessä aikaa leiriohjelman parissa.

Vuonna 2015 järjestimme kaksi lastenleiriä. Leireistä vastasi Noah’s Arkin johtaja Lindiwe Kunene. Ensimmäiselle leirille osallistui 41 lasta, ja se järjestettiin 29.4.–2.5.2015. Toinen leiri järjestettiin loppuvuodesta, 10.–14.12.2015, ja siihen osallistui 40 lasta.

Leireillä on monenlaista ohjelmaa
Leireillä on monenlaista ohjelmaa

Jälkimmäisellä leirillä olivat mukana myös kaksi Diakin opiskelijaa Suomesta. Leireillä lapsille oli tarjolla monipuolista ohjelmaa, urheilua, kristillistä opetusta, ruokaa ja hygieniavalistusta. Osana hygieniavalistusta lapsille jaettiin hygieniasetti: hammasharja ja -tahna, deodorantti sekä saippua.